Pe parcursul stagiului de practică desfășurat în cadrul proiectului „Învață din practică! – INDIP” COD SMIS: 107439,  membrii grupului țintă trebuie sa completeze o fișă de activitate zilnică (FAZ), într-un format online.

În condițiile instituirii Stării de urgență și a întreruperii activităților programate a fi desfășurate în cadrul organizațiilor de practică, membrii grupului țintă vor completa FAZ-ul cu activitățile de tip întreprindere simulată, desfășurate cu ajutorul aplicației Smartis ERP. 

Fișa de activitate se va completa de către fiecare membru al grupului țintă, precizând data calendaristică, numărul de ore petrecute, respectiv, o scurtă descriere a activității desfășurate.

Tutorele din cadrul organizației partenere, respectiv expertul GT coordonator, vor valida (confirma) la finalul fiecărei săptămâni înregistrările realizate de către membrii grupului țintă aflați în coordonarea acestora.

La finalul stagiului de practică fiecare membru al grupului țintă trebuie să totalizeze 90 de ore de practică, validate (confirmate) de către tutore și expertul GT coordonator.

Fișele de activitate zilnică sunt grupate la nivel de organizație de practică și sunt disponibile la următoarele adrese:

Precizări tehnice:

 • Pe adresele de email ale membrilor grupului țintă (cele comunicate la data înscrierii în grupul țintă al proiectului), respectiv, ale tutorilor și experților GT au fost transmise invitații (sub forma unui mesaj email) pentru accesarea și editarea fișelor.
 • În cazul unora dintre membrii grupului țintă, care dețin adrese de email Yahoo sau de la alți furnizori de servicii email, din considerente tehnice, invitațiile de editare nu au putut fi transmise. Membrii GT care nu au recepționat invitația de editare sunt rugați să-și creeze un cont google sau sa-și asocieze adresa de email actuală la un cont google conform procedurii descrise mai jos.
 • Pentru completarea/editarea fișelor este necesar să vă autentificați cu ajutorul unui cont google.
 • În cazul în care nu aveți un cont google, puteti sa va creati unul cu ajutorul adresei dvs. de email, parcurgand etapele descrise în continuare:

1.Completați formularul disponibil la adresa https://accounts.google.com/SignUpWithoutGmail.

2. Confirmați adresa de email completată la etapa 1. E necesar să accesați respectiva adresa de email și să preluați codul de confirmare transmis de sistemul google.

3.Completați, în continuarea formularului de înregistrare, data nașterii dvs. și genul, și ulterior parcurgeți cu scroll termenii de utilizare ai serviciilor google.

4.După ce ati parcurs etapele descrise anterior, puteți reveni la pagina web https://practicasv.ro/fise-de-activitate-stagiu-de-practica-seria-2/ unde veți accesa linkul aferent organizației de practică și vă  veți autentifica cu ajutorul adresei de email și a parolei completate în formularul de la etapa 1.

5. Daca doriți să folosiți o altă adresa email google, care nu ne-a fost comunicată anterior, e necesar ca într-o primă fază să vă autentificați în respectivul cont google și apoi să solicitați accesul la fișierul aferent organizației la care ați fost repartizat/ă. După ce primim solicitarea din partea dvs. vom adăuga noua adresa la baza noastră de date. Procesul e posibil sa dureze 1-2 ore, astfel, va rugăm să nu transmiteți mai multe solicitări, una este de ajuns.

 • Va rugăm să nu solicitați accesul la fișierele altor organizații de practică, față de cea la care ați fost repartizat/ă
 • Pentru vizualizarea tuturor fiselor se va accesa bara orizontala de la baza ferestrei, ce cuprinde butoane cu numele tuturor membrilor grupului țintă. Derularea înainte/înapoi se va putea realiza cu ajutor săgeților marcate cu rosu în imaginea de mai jos.

 • Membrii grupului țintă vor completa primele 3 coloane, precizând data calendaristică, numărul de ore petrecute în fiecare zi a stagiului de practică, respectiv, o scurtă descriere a activității desfășurate.
 • Tutorele și expertul GT coordonator vor valida (confirma) la finalul fiecărei săptămâni, înregistrările realizate de către membrii grupului țintă, în cadrul coloanei nr. 4, prin selectarea uneia dintre opțiunile Confirmat/Neconfirmat.
 • Dacă întâmpinați dificultăți tehnice în accesarea sau editarea fișei va rugam să scrieți un comentariu în secțiunea de mai jos (este necesar să vă autentificați cu datele utilizate în cadrul cursului online Smartis ERP).
 • Încercați sa furnizați cât mai multe detalii referitoare la problema întâmpinata (recomandabil însoțite de capturi de ecran cu mesajele de eroare întâmpinate).

6 thoughts on “Fise de activitate – stagiu de practică – Seria 2

  • Buna ziua, Estera

   Ambele tipuri de activitati vor fi prezentate succint in cadrul fisei.
   Activitatea desfasurata la firma de practica va fi confirmata de catre tutore iar activitatea desfasurata cu ajutorul aplicatiei Smartis ERP va fi confirmata de catre expertul GT coordonator.

Lasă un răspuns