Membrii grupului țintă al proiectului INDIP sunt invitați să participe la ultima etapă a programului de dezvoltare a competențelor digitale propus în cadrul proiectului INDIP.

Reamintim că finalizarea acestui program permite membrilor grupului țintă INDIP să obțină cele 75 de premii, în valoare individuala de 1000 lei, oferite în cadrul Competitie – Utilizare TIC si dezvoltare competente digitale și, ulterior, în cadrul Competitie – Întreprindere simulata, se vor acorda suplimentar alte 3 premii, după cum urmează:

> Premiul I – în valoare de 5000 lei

> Premiul II – în valoare de 3000 lei

> Premiul III – în valoare de 2000 lei

Acestă ultimă etapa se va desfășura în cadrul laboratorului – Învață din practică!, înființat în cadrul proiectului și care funcționează în cadrul corpului A al USV.

Fiecare student, membru al grupului țintă, va trebui să participe la două laboratoare de pregătire în utilizarea aplicației Smartis – ERP. E necesar ca fiecare student să totalizeze 8 ore de pregătire în cadrul laboratorului.

Vă rugăm să alegeți din orarul propus mai jos data care vă convine, menționăm că în cadrul fiecărei sesiuni de laborator se pot înscrie maximum 15 persoane.

Este necesar să vă autentificați cu datele utilizate pentru accesarea cursului online, din etapa precedentă.

Observații:

  • Daca este necesar să anulați programarea facută, vă rugăm să ne anunțați prin intermediul adresei de email indip@usm.ro.
  • Va rugăm să nu anulați programări cu mai puțin de 3 zile înainte de la data desfășurării activității.
  • Cei care nu au reusit sa-si faca programare sunt rugați sa consulte zilnic orarul pentru eventuale disponibilizări ca urmare a situațiilor în care se solicita anularea programărilor.

Nu sunt evenimente

Powered by Events Manager